Už se to blíží!

    0

    Ten čas tak letí. Už docela dávno jsem se přihlásila na Run Tour. Desítka na podzim v Praze. No a hele, ono to je už za měsíc a kousek. 

    Mezitím jsme vás burcovaly k účasti na tomto běžeckém seriálu. Některé z vás od nás i vyhrály startovné. Jsme rády, že se vám chce běhat a závodit a ještě se podívat do našich krásných českých měst. 

    Já jsem se chtěla vydat kromě Prahy ještě do Plzně, ale nakonec mi to bohužel nevyšlo. O to víc se těším na závod v Praze. Tady to sice dobře znám, ale desítku jako závod jsem už dlouho neběžela. A protože to nechci jen tak odklusnout, začínám trénink zaměřovat trochu jinak. Byla bych ráda, kdyby se mi to povedlo zaběhnout pod 50 minut. 
    Takže od teď si budu pravidelně do tréninku přidávat výživné intervaly, špetku rychlejších úseků, trochu kopečků, aby z toho vznikl ten správný předzávodní koktejl. Kdybyste náhodou chtěl někdy někdo vyběhnout a potrénovat se mnou, dejte vědět do komentářů, můžeme se domluvit na společném tréninku. 
    Kdyby to někdo z vás nemohl do 30.9. vydržet, můžete ještě vyrazit do Liberce, kde se koná předpředposlední zastávka Run Tour tuto sobotu. Po Praze jsou už jen Pardubice.
    Jinak tedy doufám, že se s vámi uvidím na startu na Ladronce. 
    Užívejte zbytek léta a laďte formu na podzimní závody 🙂
    Lenka