UNEXPECTED

    0

    Jestli někdo sledujete instagram @adidas.cz, určitě jste minimálně na instastories v posledním měsíci zaznamenali, že se chystá Unexpected. Jestli si teď ťukáte na čelo, že co to má být, tak vítejte v klubu, nevěděl to téměř nikdo. Jediná informace byla jasná – vyfoť na instagram botky Pure Boost a můžeš vyhrát jeden ze 160 outfitů. Žádná VIP akce, žádné celebrity, blogerky, žádný rozhodující počet followers na instagramu. Vyhrát mohl opravdu každý. A taky, že vyhrál! A Vy se teď můžete podívat, jak celá akce probíhala:

    Všechno to začalo touhle fotkou na instagramu, když jsem si na soutěž vzpomněla cestou do kina na Inferno a říkala jsem si, že bych je přecijen mohla blejsknout a zúčastnit se. Když jsem přišla Na Příkopech do Adidas storu, zjistila jsem, že na nástěnce Adidas Runners Prague pořád visí naše fotka s Kubou, čemuž ještě nasadil korunku prodavač, kterej asi chtěl být milej a dodal „jéé, to jste Vy? Lidem se tahle fotka moc líbí, že vypadáte hrozně zamilovaně.“ Hah, jo, tak zamilovaně, že už spolu půl roku nejsme, #dikmoc. Nicméně tenhle nemilej? zážitek vykompenzovala následná zpráva v DMku na instagramu a fakt, že se v sobotu uvidíme na onom „Unexpected“, což ještě dvojnásobně umocnil fakt, že ta samá zpráva přišla i holkám, se kterýma bychom pomalu mohly založit „Running and Coffee club“. A mě zaplavil pocit klidu, že v tom nebudu sama.

    Pět dní před akcí jsme si měly „vyzvednout část outfitu“, načež jsme dostaly jednu botu v okurkový sklenici a ještě záměrně bez tašky „aby to bylo vidět“, takže jsem si to s ní štrádovala centrem Prahy zpátky na fakultu, kde si se mnou poslechla přednášku Andrewa Schapira. Věřte mi, člověk, co si to trajdá Prahou se sklenicí v níž je jedna teniska musí vypadat jak blázen… nicméně poslední instrukce zněly „vemte s sebou botu, žabky a ručník a sejdeme se v 16h na Vítkově“. Žabky? Ručník? A pamatuje si ještě někdo, že ten den od rána pršelo?!

    Trvalo to skoro hodinu a půl, než jsme si všechny vyzvedly krabice a převlékly se do nových outfitů. Asi si všichni umí představit, jak inteligentní nápad byl přijít v Converskách, tudíž mi boty i ponožky promokly ještě před výběhem a já samozřejmě neměla jiný. Nicméně outfity byly skvělý! A kromě triček a legín jsme dostaly všechny i bundy, takže to počasí bylo hned únosnější. A navíc to přišlo jako na zavolanou, protože o čem jinym byl předposlední článek?!

    #dreamteam!

    #runforlife?! Doslova běžkyně, fakt. Nicméně tunel byla jediná část, kde nepršelo… a co si budem povídat, žádným závratným tempem jsme neběžely, tak jsme se chtěly podělit o zážitky na instastories…My vs. fotograf 0:1.

    Pokud jsem to ještě neřekla, nikdo z nás nevěděl kam poběžíme… nicméně jsme se po necelých třech kilometrech objevily v karlínské sokolovně, což jsme zjistily jen díky polohovým službám na iPhonu. Ručníky u vchodu bodly stejně jako proteinovky a voda a po video vzkazu od Gábina Soukalový přišlo něco, co nikdo nečekal…

    …Yemi! Ne, nemyslím tím přímo Yemiho, ačkoli to bylo taky pořádný překvapení, ale tu taneční lekci! Jasně, 160 holek na jednom místě se tomu naprosto nabízí, nicméně nikdo z nás nečekal, že na „běžecký akci“ si ještě zatancujem. A tak se moje, Majdy a Ely srdce vrátila do těch časů, kdy jsme ještě jezdily Emco Dance Life Tour a trávily hodiny v tělocvičnách nacvičováním choreografií (ačkoli každá v jiné kategorii, stylu a klubu) a moje srdce zaplavila nostalgie hned s první osmičkou choreografie, která byla naprosto skvělá a Cheap Thrills mi hrálo v hlavě ještě pár hodin potom. Když k tomu přidáte Yemiho (a připočtete, že je to fakt sympaťák), nemůžete si přát lepší sobotní odpoledne.

    Vidíte tu radost?

    … i když ne všichni si to tancování úplně užívali ?

    Pak už byl jen čas na sprchu, převlečení, další tričko jako dárek pro nás a jídlo a pití! Dva drinky a dvě limonády na výběr, které jsme povýšily na svou vlastní verzi aneb „dejte nám do tý limči jednoho panáka, děkujem.“ A kromě skvělých a neuvěřitelně milých barmanů bych úplně zapomněla na kluky. Spoustu kluků, kteří se usmívali, bavili a rozdávali růže. To je sen, ne?

    unspecified17

    Domů jsme odjížděly s růžema, taškou nového oblečení a já navrch s 16ti heliovýma balonkama, ze kterých jsem cestou v metru 5 rozdala, protože když máte balonky, evidentně si s Váma každý rád povídá. Nový běžecký boty jsem vytáhla na běhání zatím jen jednou a pořád mi přijdou trochu jako bačkory na běhání, protože pohodlnější tenisku jsem na noze neměla. Nicméně jsou tak měkký, že běhání v nich je docela nezvyk… ale třeba se nakonec stanou těma nejoblíbenějšíma a já je na jaře vytáhnu na pražskou půlku.

    A když už jsme u toho běhání, 17. prosince se společně se spoustou ostatních blogerů (např. Zaběhnito, Tess It Up, Barborkaontherun, Babetaruns, Verčou z Jeden Měsíc Běžce, Mončou, Tomem, Nikčou a mnoho dalšími) chystáme na Christmas Run, čímž zakončíme letošní běžeckou sezonu! Tak se určitě neváhejte přihlásit a sledovat facebook, kde budeme hrát v nejbližší době o startovné!