#triveforme

    0

    Tak slavíme třetí rok blogování. Uf, to to letí. Za tu dobu už jsme napsaly 251 článků a na Instagramu se objevilo 602 příspěvků. Na první pohled se to nemusí zdát jako velká čísla, ale my razíme teorii, že píšeme a fotíme, když nás něco opravdu osloví, nadchne nebo fakt baví. Snažíme se, aby vítězila kvalita nad kvantitou. Chceme, aby vám naše články a fotky přinesly nějakou tu inspiraci, motivaci, abyste se nad nimi nenudili a třeba se něco zajímavého dozvěděli.
    Poslední dvě oslavy byly opravdu moc povedené, hlavně díky vám. Letos chceme také slavit, ale pouze virtuálně. Barča vás zdraví z Holandska, já z lázní Bechyně.

    Pokud chcete na dálku slavit s námi, budeme jen a jen rády. Alespoň přibude více oslavenkyň, když ta naše party bude probíhat tentokrát na Instagramu.
    Za uplynulý rok jsme toho zažily fakt hodně a potkaly jsme se se spoustou zajímavých lidí. A jsme moc rády, že někteří z nich se do naší oslavy také zapojili. Dárky nebudeme dostávat my, ale tři z vás.
    Tři kamarádky, které spojuje láska ke sportu. Holčičí trojka, která se nebojí výzev a někdy podniká bláznivé, ale i třeba úplně normální věci dohromady. Jsi to zrovna ty, která máš dvě super parťačky do pohody i nepohody? Jestli jo, tak není nic jednoduššího než se vyfotit při jedné z vašich sportovních akciček a postnout foku na Instagram.

    S naší oblíbenou blogerkou Karol

    Jak se s fotkou zúčastnit soutěže?

    • nejdůležitější je přidat k soutěžní fotce #triveforme
    • budeme rády, když připojíš nějaké hezké přání k našim 3. narozeninám
    • a taky nezapomeň označit fotku @holkyveforme
    A o co se hraje? Jedna trojce, kterou vybereme, od nás dostane:
    • Tři balíčky Weleda, z nichž každý obsahuje: Arnikový sprchový gel a Masážní gel s arnikou. Ideální pro sportovkyně.
    • 3x náušnice Flowerski, které krásně doplní váš sportovní outfit.
    • Tři tištěné kuchařky Supersnídaně, na které jsme se také podílely. Je plná receptů na zdravé snídaně ze superpotravin. Připojíme i osobní věnování.
    • Weleda zároveň pořádá velkou soutěž o wellness pobyt pro dva a spustu dalších krásných cen. Pokud se chceš zúčastnit i této soutěže, sleduj Weledu na Instagramu a přidej #mujduvod a @weledacz
    • Více info na http://sport.weleda.cz/

    Flowerski milujeme a hrdě nosíme 🙂
    Snídejte zdravě!
    Soutěž bude probíhat od pondělí 25.7. do neděle 7.8. Máte tedy dva týdny na to svolat svoje dvě nej kámošky a zasportovat dohromady. Myslím, že léto je k tomu naprosto ideální.  Budeme se těšit na vaše společné holčičí chvíle.

    Moc vám děkujeme za vaší přízeň, bez ní by to nešlo. Tak tedy vzhůru do čtvrtého roku! 

    #triveforme