To jseš trubka zase koleno

    0

    No chtěl jsem napsat něco o běhání ale nenapíšu protože to stojí jak se říká za starou Belu :))
    Staré pranostiky říkají :
    Březen – za kamna vlezem
    Duben – ještě tam budem
    No je vidět že jsem je neposlechl a to jak loni viz můj druhej pražskej půlmaraton . Tak letos sem se šetřil na soudek což se povedlo ale dopadlo to podobně jen o chvíli později.
    Dneska jen můžu přemýšlet nad tím jestli to bylo mým špatným oblečením a zimou nebo tím že jsem do toho šlapal zbytečně moc a nebo dokonce obojím :))
    A jak říká márfi ” můželi se pokazit víc věcí pak se pokazí určitě všechny a v tom nejnevýhodnějšim pořadí :)”
    Takže mě teď bolí koleno a moc neběhám.Nízký přísun antidepresiv dělá svoje. Přitom to počasí to by se člověk z toho …..
    Dal jsem tomu tejden klidu a pak to zkusil klasika -3dny zpět . Prostě  neumím regenerovat nejsem  Wolverin jako někteří co dokonce propagují “to se musí rozběhat” . Asi chápu že u někoho to může fungovat ale nechápu proč zrovna u mě ne. Prostě u mě to funguje naprosto přesně podle logiky když to nenecháš v klidu tak se to jen zhorší (a možná se zpomalí léčení )
    Teď v pondělí zase to bylo v klidu ok . Tak jsem to šel skusit opatrně tomu dal necelých 40 minut a už to bylo znát a jsem zase – 2dny zpět (nebo kolik já už to ani nepoznám )
    No přemýšlel jsem o Krkonošské 25ce ale na to si můžu nechat zajít chuť. Takže teď je ve výhledu jen žebrácká a uvidíme jak to dopadne.
    Takže ten květen bude stát běžecky u mě za starou bačkoru (naštěstí jen běžecky :))

    No napsat sem si to musel abych třeba příští rok nezapomněl a mohl navázat zase něčím novým :))
    Tak ať vám  to běhá .