Tlacitko OFF a Perun

    0

         Po roce opet Perun a MCR v skymaratonu, do zavodu jsem nesel z zadnymi velkymi ambicemi na teto distanci si az tak moc neverim, ale rad se zucastnim kazde taskarice. Takze v sobotu s Peprem odjizdime pod Javorovy, v zapalu jizdy nas stavi policajti a Pepr plati pokutu za rychlost no v padesatce sedmdesat za pet set se da..Registrace, rozklus pokec s kamosema a za nedlouho start, odbiham jeste do krovi hodit bobek za nedlouho startuji Juniori a pet minut na to hlavni zavod. Hned od zacatku pekne zostra do sjezdovky snazim se nejit uplnou sponu a hlidat si rozumne tempo na vrcholu je uzasna atmosfera skandujici lide tak to mam byt, a hned pekne dolu, bezim si svoje po chvili se otocim a za mnou jako muj stin Standa, prvni obcerstvovacku probiham mam gely a nejake piti ve veste takze se ani nezastavuju, po chvili je Standa zase za mnou a jedem tu nasi znamou pisnicku, no po pravde nebezi se mi moc dobre rikam si kde je ta energie co byla? Snad se jeste rozjedu….bezime nahoru dolu, dostavame se na Velky Javorovy trosku hreben a pak dolu do Reky zatim je vse ok. Technicky sebeh letos nemam tolik kuraze to tam naprat loni jsem tam byl krapitek rychlejsi, asi starnu :-), vbihame pod sjezdovku podivam se nahoru vidm zavodniky jako hada tak jo ok snazim se do toho oprit ale proste to nejde co je kurde, low energy hmm to neznam jedu dal predbiha me Pepr, nejak se vyskrabu nahoru a ted sebeh dolu ale jsem jakysi jalovy nachvilku se zase rozbiham dole beru od Kace vodikovou vodu a bezim dal teda pokud to ma jeste neco spolecneho s behem, snad me ta voda postavi aspon trochu na nohy pro jistou davam dalsi gel, a zapominam jist nebo si myslim ze bez jidla to pujde ne ne kamarade to byl omyl…takze dalsi kopec cesta cik cak co bych normalne bezel tak jdu nejak se vyskrabu opet na hreben a ted dlouhy traverz na Kaluzny trosku se rozbiham a takze si rikam ze to pujde, do toho mezacina tahat zase ten hamstring jak nikdy to jsem jeste potreboval bezim dal snazim se to nevnima to prejde..

    zacina sebeh dolu do Tyry tak jeste tady to zarvat a do cile se uz nejak dostanu, ale nedostal…bricho zaclo stavkovat v predklonu se snazim bezet a pak uz jit bezet a krece nepousti no pekne dobiham na obcerstvovacku a jsem uplne papa davam kousek salamu lidi me hecuji at to skusim trmacim se do kopce jako stara baba s nusi a pomalu vypinam, sednu na kamen a rozhoduji se ac nerat se na to vyprdnout nebot do cile bych se asi nedostal.. to jsem tedy v planu nemel…z nekolika sten jsem se taky musel slanit dolu, takovy je zivot.

    Takze par dni jsem nad tim jeste premyslel:
    1. myslel jsem si ze jsem odpocaty a uz jsem zase trenoval mozna zbytecne moc a regeneraci jsem v tomto pripade moc nedal- nekdo rikal ze mene je nekdy vice a v tomto pripade to plati dvonasob!!!
    2. pri zavode jsem jel jen na gely to jsem nikdy takto neudelal a nezobl jsem si ani bananu nebyl cas, takze jsem na to dojel a bricho reklo papa!!
    3. zamyslel jsem se, analyzoval, premital a jedu dal, bavi me to, chci ze sebe vymacknout vse co pujde, lidi okolo me bavi je to komunita, ktera behanim zije nekdo vic nekdo min, ale kazdy ma rad ten pohyb, prirozenost pro cloveka sama o sobe..

    zavodu je letos jeste spousta a cil ten je ve Spanelsku…

    takze tak jdu zas makat:-)