Staň se Holkou ve formě :)

    0


    Květen mám asi nejradši ze všech měsíců. Jednak proto, že jsou v něm hned dva státní svátky (kdo by odolal prodlouženému víkendu J ) a také proto, že léto už je za dveřmi a s ním i pozitivní energie a spousta aktivit. Nový měsíc mě přimněl k tomu, abych se zamyslela nad tím, jak motivovat holky kolem nás, aby na sobě makaly a dočkaly se vytoužených výsledků. Různé challenge a soutěže jsme sdílely během předchozích měsíců, ale teď to chce něco nového, čerstvého, prostě vám chceme vehnat krev do žil a podpořit vaši motivaci a dodat vám sílu.

    Holky ve formě jsme všechny, ale každá ke svému životu přistupuje jinak a díky bohu za to. Už tak je to s náma holkama složité a kdybysme se všechny chovaly stejně, tak by chlapi nosili svatozář (no někteří si jí zaslouží i teď J). Každá jsme si zvolila svou cestu, jak se udržovat ve formě a máme jiné cíle, které se v průběhu naší cesty mění, přicházíme s novými výzvami a to nám dodává sílu a energii. Ne vždy naše cíle a především naši cestu za konkrétním cílem sdílíme s okolím, zaléží na osobnosti a charakteru. Někdo sdílí každý svůj běh/trénink v posilovně skrze sociální sítě, jiné z nás zase dřou  a makají na sobě a když po čase potkáme kamarádku, tak jí spadně brada a kouká na vás, jak jste se změnila.
    Proč naši cestu za vysněným cílem skrývat, naopak pojďme se navzájem podpořit a motivovat, ať nám ta cesta za vysněnou formou jde snáz a máme kolem sebe partu Holek ve formě. Rády bychom tímto odstartovaly projekt s názvem Holka ve formě měsíce, kdy každý měsíc vybereme jednu z vás a napíšeme na blog váš příběh, vaši cestu a jak se udržujete ve formě.


    Od dnešního dne postujte na Instagram fotky s hashtagem #HVFkvetna a sdílejte fotky, jak se udržujete ve formě.
    Pro někoho to může znamenta i novou motivaci a výzvu, makat na sobě měsíc a stát se Holkou ve formě měsíce května nebo možná června, či července. Není to o výkonech, ale o vašem příběhu a motivaci.

                                                    FOTO: Kristýna Pešková
                                                   

    Motivací pro vás může být Lu Gregorová, se kterou jsme před dvěma týdny udělaly rozhovor o její cestě a motivaci. Lu to nakoplo, že se s námi domluvila a od dnešního dne jí po dobu měsíce připravujeme běžecký tréninkový plán. Lu moc neběhá a chtěla by to změnit a díky naší květnové výzvě, chce namotivovat i holky , které chodí na CrossFit do CrossFit Hometown a začít více běhat.
    Lu je pro nás Holka ve formě a budeme s Vámi sdílet její životní příběh, jak se ona udržuje ve formě a příští měsíc můžete být na blogu právě vy.
    Nebojte se toho, nejste v tom samy! Každá máme někdy den blbec, kdy se nám nechce a nemáme motivaci, proto jsme tu my, Holky ve formě a navzájem si pomůžeme tyhle blbé dny překonat!

    Těšíme se na vaše fotky a příběhy, už teď jste pro nás každá Holkou ve formě J!