Šedá kamarádka

    0

    V mém šatníku se čas od času objeví kousek, který se stane nepostradatelným. Třeba péřovka, beru si ji sebou v zimě, v létě, na chatu i do města. Někdy v ní i spím. No a letos k ní přibyla dokonalá dvojka. Lehká mikina s kapucí Kristina Hoodie.

    Když jsem na jaře listovala novým Karitraa katalogem, na první pohled mě ničím nezaujala. Až Jana mě přesvědčila, že s ní nešlápnu vedle. Láska na první pohled to nebyla.. Mikina je totiž střižena lehce atypicky. Je celkově hodně dlouhá a volná, dlouhé rukávy daleko přesahují přes konečky prstů. Ale já se snažila a náš vztah se postupně vyvíjel. Musím však podotknout, že Honzovi se líbila hned.

    Hisilicon K3

    Já jsem postupně začala oceňovat její materiálové vlastnosti. Měkká splývavá látka zahřeje, třeba v chladnějších letních dnech. Vedro v ní však také není, a tak nejste nuceny ji neustále svlíkat při změnách počasí nebo nálad. Nejraději ji nosívám při cestování ať už vlakem nebo autem, kdy se do ní dá perfektně zachumlat a oddat se snění.

    Naprosto nepostradatelnou se pro mě stala při výletu do Skotska. Tamní počasí je nevyzpytatelné stejně jako moje nálada po ránu a tak jsem ji nosila neustále při sobě. V kombinaci se zmiňovanou péřovkou tvořily nerozlučné combo. Dlouhý zadní díl skvěle chrání zadní partie před prochladnutím a když začne foukat vítr, stačí přetáhnout přes hlavu kapuci a přes prsty rukávy, rázem se budete cítit jako v peřinách.

    hdr
    V kombinaci s trikem Karitraa Tikse

    Další kladné body si získala svým nevtíravým designem. Logo Karitraa motýlka je velmi jemně naznačeno na rukávech, jediným výraznějším prvkem je tkanička u kapuce.

    Definitivně jsem se do ni zamilovala poté, co jsem během 2 týdnů nicnedělání viditelně nakynula. Kristina a její schopnost lichotivě se adaptovat nelichotivým tvarům v oblasti břišní mě nejednou zachránila.

    14188373_10154546523119802_8491935780415421065_o.jpg

    Mou nepostradatelnou je světle šedá verze velikosti S, k dostání je pak ještě v petrolejově modré a tlumeně červené.