Proč běhá Izabel Goulart?

    0

    Pokud neznáte tuto brazilskou modelku, měli byste zbystřit. Není to totiž žádné ramínko na šaty, ale dost vysportovaná holka. Pokud jí sledujete na Instagramu pod @iza_goulart, tak se určitě občas nestačíte divit, co za cviky předvádí v tělocvičně nebo jak často běhá. Nás tahle kráska fakt baví a kocháme se nejen jejími sportovními fotkami, ale třeba i těmi módními.

    Hlavně nás ale zaujal její příběh o tom, jak a proč začala běhat a jak jí to v životě pomohlo. Všechno to začalo před deseti lety, když se přestěhovala ze Sao Paula do Paříže, kde začala budovat kariéru modelky. Kdo se někdy stěhoval za prací do cizí země, určitě ví, že to není snadné hlavně v začátcích. Izabel neuměla francouzsky a rodinu měla tisíce kilometrů daleko.


    Začala tehdy běhat, aby trochu rozptýlila všechny špatné myšlenky a taky to byl dobrý způsob, jak objevovat různá zákoutí Paříže. Její každodenní běhy se jí časem staly motivací a způsobem, jak překonat všechny obtíže. Mohla taky zůstat sedět doma a užírat se, ale naštěstí si vybrala jako řešení sport. Dneska si už bez běhání a cvičení nedokáže život představit. Sama říká, že když běží, je to doopravdy ona.


    Při jejím dost našlapaném pracovním programu, musí být hodně těžké najít na sport čas. Proto někdy běhá i dost pozdě večer, třeba i o půlnoci. Pracuje na různých místech světa, takže běžecké boty jsou už automaticky součástí její cestovní výbavy. Běhá ulicemi cizích měst a poznává tak stále nová místa. Nerada trasy opakuje, takže se snaží běžet pokaždé jinudy.

     Mimochodem na jejím Instagramu jsme našly i jednu fotku z Prahy! To je co?
    Aby měla zpevněné tělo, přidala k běhání ještě jógu, funkční trénink, pilates a kickbox. Ale samozřejmě není úplně posedlá a udělá si čas i na odpočinek.
    Na běhání používá aplikaci Nike + a přiznává, že nikdy nezapomene pořídit pár fotek a hlavně to vše pak pěkně nasdílet i pro svoje přátele a fanoušky. Docela inspirativní, co říkáte?
    V současnosti se rozhodla posunout o level výš a pod dohledem trenérky se poctivě připravuje na různé závody. Nedávno zvládla dvě desítky v Londýně a v Paříži. Nesoustředí se ale jen na výkony, hlavní je pro ní stále zábava a skvělý pocit z pohybu.


    Izabel nás inspirovala k sepsání našich vlastních příběhů o tom, jak jsme začaly běhat a co nás u toho pořád drží. Brzo se tak můžete těšit na článek  Proč běhá Lenka a Proč běhá Bára.
    A to nejlepší nakonec. Byly bychom rády, kdyby i vy jste nám posílaly vaše příběhy. My z nich na konci března vybereme jeden, který uveřejníme na našem blogu. A to není všechno. Jeho autorku čeká odměna v podobě běžeckých bot od Nike. To je dost dobrá motivace, co? Tak posílejte příběhy nejlépe i s fotkami na náš email holkyveforme@gmail.com. Do předmětu napište, PROČ BĚHÁM.

    Budou se těšit dychtivé čtenářky Lenka a Bára.