PŘÍPRAVA NA PRVNÍ SURVIVAL

    0

    Ultra závody už u mě překročili určitou hranici. Už dlouho jsem měla v plánu vyzkoušet něco nového. A protože mám ráda extrémy, jsem pro každou špatnost a otevřena novým nápadům, tak proč si nezkusit survival.


    ZACHOVAT KLID
    To je cílem číslo jedna. Na můj vkus jsem ale až moc v klidu. Předzávodní nervozita dorazí možná až se budu násilně nacpávat sacharidy před závodem. Bude to dlouhý závod a bez jídla. Těším se jak malá.
    PŘÍPRAVA
    Měla bych si chystat povinnou výbavu a připravovat se. Ono v cíli ale není na co. Co si chcete vzít na cca 80 -100 km když můžete mít jen povinnou výbavu. Není zde co řešit. Opět. Devadesát procent se asi vyřeší samo.
    Jsem nezbedná a neumím ani pořádně s kompasem. Věřím že Lenča na tom bude lépe. Už si to prý zkoušela. Já se svým nedostatkem času jsem ráda, že jsem ráda. Bude to pro mě odreagování a možnost vypadnout pryč z města. Útěk od civilizace.

    JÍDLO
    Maximální množství povoleného jídla je 100 gramů, což odpovídá množství jedné energetické tyčince. Asi budu vyhrabávat kořínky. Každopádně to bude zábava. 😀 Naivně doufám, že odměnou za splněné úkoly bude jídlo.
    KOMPAS
    S tím neumím. Je to ostuda. Navíc mě  minul orientační talent. Výjimkou bylo zaběhnutí pár orientačních běhů na gymnáziu a to z donucení trenérem. Dopadlo to tak že jsem doběhla poslední a nebo předposlední. S orienťáckou mapou mi to nejde. Jsem ráda že umím s turistickou.
    ORIENTACE
    Mapu ale při závodě pravděpodobně k dispozici mít nebudeme. Už jen to že nás vysadí na neznámém místě a my se musíme zorientovat bude vtipné. Spoléhám na okolní závodníky. Jak nám ale utečou, budeme asi ztraceni. Po pravdě stále nevím co od toho čekat.

    NEVÍM CO MÁM ČEKAT, NEVÍM O ČEM TO BUDE
    O tom to možná je. Nečekat nic. Jít si vyčistit hlavu. Uvolnit se. Vybít se – svým způsobem. Vypadnout opět mimo domov. Už se těším. Doufám, že to bude pěkný a ne moc destruktivní víkend. V tom, že tento typ závodů neznám je jistá forma adrenalinu. A to je to co hledám.
    PSYCHIKA
    Věřím, že v tomto směru to mám v hlavě srovnané. Vždy se může něco přihodit. Žádný výsledek a ani připravenost není sto procentní. V cíli bude podstatné zachovat chladnou hlavu. Aplikovat racionální myšlení. V tomto směru jsem ráda, že mohu běhat s tak skvělým a trpělivým člověkem jako je Lenka. Podstatná je dobrá spolupráce v teamu, pozitivní naladění, vzájemné hecování, pomáhání a povzbuzování a vše co přináší závody ve dvojicích. Důležité je sednout si s parťákem – jen to je polovina úspěchu.
    MOMENTÁLNĚ JE TO ODE MĚ VŠE. ZÁŽITKY SE BUDETE MÍT MOŽNOST DOZVĚDĚT PO ABSOLVOVÁNÍ TOHOTO VÍCEBOJE. 🙂