PRIMA FRESH FESTIVAL

    0

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    V neděli jsme s Adélkou tak trochu naslepo vyrazili na Vítkov na Prima Fresh Festival. A to hned ze dvou důvodů – vyhrála jsem u Majkiho na blogu poukaz na dva burgery z Burger Tracku Hellmans (a to se prostě musí využít!) a druhý důvod? Jídlo! #chapemse. A i když jsme původně šly „jen na hamburger“, klasicky jsme vyjedly půlku stánků a zakotvily to s učením a jídlem u Camel. Že by byl tenhle způsob studia dvakrát efektivní se říct nedá… ale sedět 10 hodin doma v knížkách už nás prostě taky nebavilo! A nakonec jsme odešly obě s dvojkou.. a co je nejdůležitější? ZAČALY PRÁZDNINY!

    Takže než přijde kopa prázdninových článků a reportáž ze zítřejší Nike akce, můžete se podívat, jak to na Prima Fresh festivalu vypadalo!

    Bezlepkový mini muffin s datlemi ?

    … a hromada veganských cupcaků!

    A tady je ten náš slavný burger z Hellmans Burger Trucku! Cheese and bacon bez baconu. Na ten čtvrteční z Le Burger úplně nemá, ale za ten jsme si taky draze zaplatily… takže díky Majkimu za skvělý oběd, před učením naprostý ideál.

    Mladý kokos – poslední dobou ho vídám na každém kroku, na Color Runu ho měl snad každý! Ještě jsem ho nezkoušela, takže – kdo mi ho doporučí?

    Levandulová limonáda s tekutým dusíkem. Pán ve stánku se tvářil jakoby objevil Ameriku, no.. syrup s vodou nás úplně neuchvátil a od určitého věku, kdy objevily vodku s dusíkem, nás neuchvátí ani ten dusík. A k tomu žabí stehýnka nebo krokodýla?! Ne, díky.

    Rodinné vinařství Konečný aneb lahev Neronetu pro tátu a sklenička bílého pro Adélku (a to bylo teda vážně moc dobrý!).

    Asi po hodině jsme se konečně uchýlily k učení.. s bezlepkovou cookie, frappé z domácí pražírny (na který jsem se hrozně těšila a bylo hrozně ale fakt hrozně nedobrý :D) a Adélky káva (palec nahoru za latte art!). Naše studijní tempo nebylo zrovna rychlé, no, kdo sleduje můj snapchat (denilinhartova) tak si toho všiml asi sám ?

    Plné studijní nasazení!

    Asi náhoda, že jsem si tuhle otázku nakonec vytáhla! Milovaný a všemi chtěný kníže Břetislav!
    A já jsem nesmírně ráda, že tuhle hrůzu uvidím nejdřív až u státnic.

    Mějte se krásně a užívejte prázdniny!