Podzimní běh Olympu láká na Přebor Prahy, běžeckou obuv a dobré jídlo

    0

    Sobotní den bude patřit všem milovníkům běhu, především toho „přespolního“. V areálu OLYMPu Centra sportu Ministerstva vnitra se 5.listopadu uskuteční 11.ročník Podzimního běhu Olympu a pořadatelé lákají na zajímavé novinky, hezké běhání a hlavně na závěrečný závod Poháru Pražských Běžeckých Nadějí 2016.

    fb-post-psk-olmyp-praha

    Celý sportovní den začíná v 10:00 závody nejmenších dětí, které se vydají na trať dlouhou 100 metrů a čeká je tak jeden z prvních běžecký závodů. Dále se na tratě ve vzdálenosti od 300 metrů až po 5 630 metrů vydají přípravky, žactvo, dorost, juniorské kategorie, ale také i ženy i muži.

    A na co se můžete těšit kromě běhání? Každý závodník obdrží za odměnu sladký tvarohový šáteček, budete se moci občerstvit u speciálního food trucku nebo si budete moci vyzkoušet běžeckou obuv Nike, kterou přiveze společnost Top4running.

    A nezapomeňte, že tento závod je pro pražáky zároveň Přeborem Prahy, takže se budou kromě věcných cen a tradičních pohárů rozdávat i přebornické medaile v kategoriích žactva, dorostu, juniorů a mužů a žen.

    Kompletní propozice a informace o závodě