Nic není černobílé? Ale je!

    0
    Leden je od slova led. A led je bílej (jasně, je průhlednej, ale to se mi sem zrovna nehodí). A jaká barva se k bílé hodí nejvíc? Podle mě černá. Takže v jaké kombinaci byste měli v lednu vyrazit do fitka nebo do zasněžených ulic? Jasně že v černobílé! A jak se navonět? Černě nebo bíle.

    Černá a bílá, to je nesmrtelná klasika, která se opakuje pořád dokola a čas od času se objeví nějaká černobílá fashion story na stránkách módních časopisů. Mě to vyhovuje. Ráda na to koukám, mám obě dvě ty barvy ráda. V poslední době jsem si uvědomila, že tu černou nosím hodně, někdy bych se do ní klidně oblékla celá a neznamená to, že musím mít nutně smutnou náladu. Naopak, černá ve mně evokuje eleganci a určitou moudrost, bílá zase nevinnost. A já chci být elegantní, moudrá a nevinná zároveň 🙂.
    No prostě s bílou a černou je to jednoduché. A to doslova. Jednoduchost, čistota, žádná rafinovanost, naopak přímost. Sluší blondýnám i brunetám, takže to je fér.
    Když zabrousíš v tomto období do obchodů Nike, najdeš jí tam. Kolekce Black&White. Protipóly, které se přitahují. Výrazný kontrast, silná energie, zajímavé detaily. Prolíná se kategoriemi, takže si můžeš vybrat, jestli chceš být černobílá ve fitku, při běhu nebo v kavárně, kde si dáš černý nebo bílý kafe.
    No a proč se takhle v zimě nezahalit rovnou i do černobílých vůní? Tady jsou dva moji favoriti, kterým jsem totálně propadla.
    Tím asi víc originálním a unikátním kouskem je parfémová voda Zen, která vznikla pod rukama originální a unikátní Heleny Heinz. Zajděte si pro ni do obchůdku Soap v Náplavní ulici. Před tím doporučuju přečíst náš článek o ní ZDE. Vůně to je velice smyslná a jak už název napovídá, evokuje určitou vyrovnanost východních náboženství. Přes všechny ty dálky, ale najdete cestu sami k sobě. Takový pocit mám alespoň já. Dodává mi určitou sebejistotu. Zen se jmenuje i mýdlo. A překvapivě může být bílé i černé. Bílé je s kozím mlékem a černé je peelingové s kávou. Já jsem zvolila černé.
    Bílá vůně, to je trochu víc komerční parfémová voda Neroli od Yves Rocher. K té stačilo také přičichnout jen jednou. Symbolizuje jemnou a křehkou ženskost, kterou v sobě trochu má snad každá z nás, i ta nejsilnější crossfitterka 🙂. Jejím základem je esence z květin a pižmo. Dále v ní najdete esenciální olej z neroli, čistý výtažek z květů pomerančovníku a esenci z listů petit grainu. Vše je podtrženo bergamotem.
    No a k poslechu bych doporučila asi něco od Black Milk nebo Black Or White od Michaela Jacksona 🙂.
    Přeji vám hezký černobílý zbytek ledna, protože únor už bude zase asi jenom růžový nebo červený, že?