Můj dlouhý běh

    0

    predek Za 14 dní se začne prodávat kniha Můj dlouhý běh.

    Ve filmu Vikingové (The 13th Warrior) vikingský král Bulwyf říká: „Člověka mohou mít za bohatého, až když někdo nakreslí příběh jeho skutků, aby se na něj mohlo vzpomínat.“ Je pravda, že před 1000 roky byla každá kniha malým pokladem, ale moderní doba, kdy každý den vychází desítky knih, poněkud rozmělnila hodnotu tohoto bohatství. Přesto se cítím bohatý.

    Tohle bohatství jsem získal díky Lubošovi, který se podepsal prakticky pod vším co v té knize je. Na mě bylo pouze to, abych dodal patřičný materiál, ať už ve formě pokecání u kávy nebo vytažením fotek ze zastrčených CD nebo domácích fotoalb. Luboš nejenom, že dokázal psát stylem, se kterým se dokáži ztotožnit, ale co je hlavní byl schopen dotáhnout celou knihu až tam, kde je teď. Tedy připravenou pro potencionální čtenáře, včetně nachystání prodeje přes web, organizaci autogramiád a promotion přes Facebook.  Ve zkratce se tedy stal kompletním nakladatelstvím a vydavatelstvím v jednom.

    Naše společné úsilí si již teď můžete objednávat na webu mujdlouhybeh.cz a pokud budete chtít i poskvrnit stránky knihy mým načmáraným podpisem, tak máte možnost ho získat 18.9.2014 v Brně a 22.9.2014 v Praze v prodejnách Triexpert. Samozřejmě Vám stejnou službu prokážu, když mě odchytnete na některých závodech a těch rozhodně nemám málo.