Když to nejde…

    0
    Mě to psaní zrovna moc nejde, a když nejde ani běhat, je to o to těžší.
    Po dvou měsících jsem se ocitla znovu tam kde naposledy. To znamená další nachlazení (tentokrát dost brutální kašel, průdušky, rýma, dutiny) a výpadek. Sice ne nijak závratný, cca 2 týdny s občasným rege během, ale co se týká energie tak celkem citelný. Ano, tak nějak tuším kde jsem udělala zase chybu. Jednak po Pečkách místo odpočinku nárůst kilometráže, ten poslední týden o dost. Mám pocit, že se stále točím ve schématu cca 20-60-100-0. Ale nejspíš se mi to jen zdá, s těmi nachlazeními. No takže víkendový HIKE v Jeseníkách byl sice moc fajn, ale mokrý sníh v botách mi neudělal nejlíp, a druhý den místo odpočinku 30km LONG RUN byl taky dost přes čáru…ovšem úžasnej. 🙂 Do toho to počasíčko- krásně slunečno a teplo, ale ještě stále studený vítr….no od toho ty průdušky. A jako poslední ale nejdůležitěší důvod bych brala opět "prasení" co se týká stravy. No jo, vždycky zapomenu, že si to fakt potřebuju hlídat. Naštěstí tentokrát jsem to zvládla i bez doktorky a ATB (a to mi bylo fakt příšerně jak několik let ne), jen s pomocí relativně přírodních léčiv (Hedelix,Sinupret) a opět čistění stravou, částečně půstem.  Teď v dubnu už kilometry nenahoním, takže primárně se snažím stále čistit, nabírat energii, trošku cvičit a běhat a držet se té mojí cesty. Vlastně takové upevňování pozitivních návyků.  🙂 Tak snad teď už.
    Co by mi v tom mohlo ještě pomoci, je víkendový kurz meditací, jógy a prací s energiemi, na který jedu místo mamky, která musela do lázní. Někomu to třeba nic neříká, ale já se už těším. Minimálně mi to rozhodí stereotyp (pozitivně). Doufám, že si i odpočinu, protože k tomu se doma horko těžko nutím, pokud zrovna teda nejsem nemocná. Také mám v plánu o tom pak napsat post. Uvidíme co mi to přinese.
    Ono když se podívám " z dálky" tak ta nachlazení asi vychází periodicky akorát na dobu, když už moje tělo prostě nemůže. Sice si připadám občas jak chudák, když ostatní vydrží běhat celý rok a pak mají výpadek akorát na podzim nebo o Vánocích (nebo by to tak mělo být, bůhví jak to je ve skutečnosti), ale věřím že to brzo vyladím.
    Co mi ale šlo, bylo opět vaření a sestavování zdravých jídel. 🙂 Takže přiložím pár fotek. Opět ale nejspíš bez receptů, protože vařím improvizačně a intuitivně, a podle toho co dům dal. Ale vzhledem k tomu, že jsem začala s postováním na Instagram, a to už jednoho donutí aby to jídlo nějak vypadalo :-D, tak se aspoň s fotkami podělím. To by byla škoda vás o to připravit.
    "Enjoy nature (food) and live." Berenique