Jarní uklid

    0

    Tak je na čase tady trošku uklidit hlavně odstranit ty pavučiny a prach který zde usednul za tu dobu co jsem tu nebyl. No nebyl, těžko říct zda nebylo o čem psát nebo nebyla chuť něco psát. Na čas se vymlouvat nebudu protože to by mi nikdo stejně neuvěřil .
    Také možná už není pro co psát protože už sem nikdo nechodí :))

    No možná je to tím že je jaro (teda nesměle vystrkuje drápky :))
    a stejně jako v jednom kresleným filmu někdo zavolal “Béďo vstávej je tu jaro ” tak mě nějak i ty první paprsky slunce začínají víc a víc motivovat.

    Tak nedá se říct že bych se doteď flákal to asi né ale taky žádný zázrak to nebyl. Tu Pražkou stovku (60ku) jsem pěkně odmarodil a ještě se mi to stihlo jednou vrátit :))
    Leden už sem začal pobíhat ale na 100 mesičně to nebylo únor už byl lepší jak s během tak i jinak . Konečně se mi podařilo  ukecat Pavlika a začít zase chodit na stěnu aspoň o víkendu 🙂 On se nám totiž Pavel  tak rozběhal že se asi bál aby si ten běh nekazil bolavejma rukama a neničil si nohy malejma botama 🙂 (kdo někdy lezl ví že správná velikost bot je základ a výchozí poučka pro tvrdáky bývávala -2 čisla oproti standardu  (to platilo aspoň pro kopačky :)) je pravda že dnes už ty boty šijou patřičně menší takže už se musí zkoušet. Stejně platí že půl čísla až cele se vytáhne 🙂
    Taky sem na začatku března odběhl tradiční Kbelskou 10 ku. Možná škoda že jsem si zní neudělal zápisek ale asi nebylo z čeho . Měl jsem velký voči z lonského výsledku a výsledný čas byl nakonec  horší místo lepší :(( aspon že jsem to  dal pod hodinu :))
    A vypada to že se v Březnu dostanu už přes 100km měsíčně (ja su spokojenej )
    No a jak říká velký 12Honza  je potřeba na sebe  všechno včas vykecat aby se z toho pak nedalo jednoduše vycouvat.
    Takže letos bojkotuju všechny velké (pražské a podobné) závody a mám v plánu jenom pár takových bonbonků jako je Krušovickej soudek a žebracká o Nike budu ještě přemýšlet to není závod ale společenská akce.
    No tak doufám, že jsem aspoň někoho přesvědčil,  že ještě nejsem na prkně (serfing až příště)
    Tak ať se vám daří trápit těla snad napíšu dřív než zase za půl roku :))