Jak to bylo, je a bude

    0

    Tak jsem se konečně dokopal k napsání nějakého aktuálního infa.

    Jak jsem psal v posledním příspěvku, červenec jsem měl v plánu strávit na sedle kola ježděním po Švýcarsku. Výlet to byl opravdu parádní. Za 21 dní jsme ujeli 1900km. Přibližně jsem naši trasu naklikal, podívat se můžete tu http://www.bikemap.net/route/279543. Je to orientační bez “zkratek” :-)) Jak je vidět po Švýcarsku jsme jeli jen polovinu vzdálenosti, ale zážitky to bylo tak 95% z celé cesty. Zpáteční cesta přes Rakousko a hlavně Německo už byla vyloženě nuda. Pokud by jste chtěli vidět nějaké fotečky a máte facebook, tak si mě vyhledejte a koukněte do profilu, myslím, že by měly být přístupné všem.

    Po návratu z cykolo výletu jsem hned začal běhat, ale opravdu jen zlehka. Lýtka si nějak odvykly a bolelo to jako čert. Po dvou týdnech běhání a pomáhání doma na žních jsem chytil nějakou infekci a dalších 14 dní strávil v posteli v horečkách. Po nemoci jsem začal běhat až poslední týden v srpnu.

    Jak je vidět letní příprava nebyla běžecky ani zdaleka ideální. Jsem ale docela překvapený, jak rychle se mi vrací červnová forma. Na běžeckém kempu minulý víkend jsem v Cooperově testu uběhl 3105 metrů, což mne docela potěšilo.

    Momentálně přípravu směřuji k Frankfurtskému maratonu, takže běhám spíše objemy, i když kvalitu nezanedbávám. Cíl 10 pod 40 jsem zatím odsunul na jarní část příští sezóny a troufám si říct, že padne jak nic 🙂

    Tuto sobotu jdu na Tesco Grand Prix, kde bych chtěl testnout výkonnost na delší trati. Doufám v čas pod 42 minut, ale nepoženu to nijak na krev. Vím, že pod 40 to nedám, tak na co se hnát 🙂 Spíš si užiju večerní běh Prahou.

    Další závody mám v plánu:
    12.9. Tesco Grand Prix – 10km
    19.9. Půlmaraton v rámci Baroko maratonu
    27.9. Běchovice – Praha

    Tak doufám, že se někde potkáme