Ferrino partnerem!

    0

    Dobrých zpráv není nikdy dost. Někdy jich je méně než více, o to větší pak z nich má člověk radost. A tohle je jedna z nich. S radostí mohu oznámit, že od následující sezóny je mým partnerem italská firma Ferrino.

    Tohoto tradičního výrobce outdoorového vybavení asi není třeba dlouze představovat. Každý, kdo se pohybuje v horách se nejspíš setkal s jejich vybavením. Ať už to byl stan, batoh nebo spacák. S rozvojem běhání v horách pochopitelně nemohou chybět ani vybavení se zaměřením na běh. Částečně jsme spolupracovali již v této sezóně, až se spolupáce rozvinula ve významné partnerství.

    Aklimatizace před útokem na sopku San José.

    Aklimatizace před útokem na sopku San José. Večer…

    A ráno.

    A ráno.

    Na akcích, kde se prolíná tradiční expediční přístup se stylem „Light and fast“, tak budu mít k dispozici kompletní vybavení, abych se popral se všemi podmínkami.

    Před startem v 1 ráno.

    Volcán San José – před startem v 1 ráno.

    Na vrcholu San José - -15 a vítr.

    Na vrcholu San José – -15°C a vítr.

    Po 16 hodinách zpět dole, vedro jako prase. Batůžek musel pojmout vše, co bylo "navíc" a přitom to na něm muselo pevně držet. Obstál na výbornou.

    Po 16 hodinách zpět dole v 1900 m.n.m., vedro jako prase. Batůžek musel pojmout vše, co bylo „navíc“ a přitom to na něm muselo pevně držet. Obstál na výbornou.

    Na příští rok chystám některé opravdu horské akce (a tom již brzy) a budu tak při nich spoléhat především na špičkové vybavení této značky.

    Mým novým partnerem je Ferrino! Italský výrobce špičkového outdorového vybavení.

    Mým novým partnerem je Ferrino! Italský výrobce špičkového outdorového vybavení.

    The post Ferrino partnerem! appeared first on Pavel Paloncý – Adventure racing, ultratrail, rogaining a podobně.