Dříme v tobě Viking nebo Ninja?

    0
    Snad vám neuniklo, že Nike pustilo do světa skvělý seriál o dvou sestrách Margot a Lily. Jde o pokračování kampaně Better For It (Za lepší já), pod jejíž hlavičkou se i my snažíme navzájem hecovat a neustoupit lenosti. Letos to začalo novoročními předsevzetími, ale teď už je únor a my na sobě pořád chceme makat.

    Všechno, co potřebujete o BFI a seriálu vědět, najdete TADY My jsme se dokonce zúčastnily slavnostní předpremiéry prvních dvou dílů a vážně jsme se skvěle bavily. Potkaly jsme se i s Denisou Rosolovou, která byla čestným hostem a i přes svůj náročný tréninkový plán se zúčastnila NTC lekce s Radkou Vandasovou. 

    Oba dva díly už jsou venku a my se každé pondělí můžeme těšit na další. Celkem jich je osm. A o co vlastně jde? Dvě adoptované sestry, každá úplně jiná už na první pohled 🙂 Lily žije svým Ninja fitness kanálem na Youtube a nic jiného nemá čas. Hlavně na to, najít si nějaké přátele. Naopak její setra Margot má přátel ažaž, ale její životní styl není zrovna moc sportovní. 

    No a tak na Nový rok uzavřou sázku, ve které se navzájem vyzvou k tomu změnit trochu svoje životy. Jak jim to jde a jak se zlepšují můžete sledovat každé pondělí s novým dílem. No a kdo má vaše větší sympatie? Margot nebo Lily? Já se přiznám, že i když se považuji za sportovního nadšence nějak mě zatím víc baví sledovat Margot, jak se s tím statečně pere 🙂 Ale doufám, že i Lily uspěje v hledání přátel. Určitě si zacvičím i workouty, které doporučuje v NTC aplikaci. Vy jí ještě nemáte staženou, cože??? 🙂

    Tak sledujte seriál spolu s námi. Určitě nás to všechny zase nažene do tělocvičen 🙂 Nezapomeňte se pak ve fitku vyfotit na Instagram jak doplňujete tekutiny a přidat @holkyveforme @labeloo.cz a #unorovydetox, protože jsou pořád ve hře tři lahve od labeloo.cz. Každý týden vyberem jednu z vás.
    A dejte nám určitě taky vědět, jestli jste Viking nebo Ninja!

    Na trailer se můžete mrknout rovnou tady 🙂