Dneska žádný běžec nebude !

    0

    Tak nám léto definitivně skočilo. Trenýrkové teploty odlétly někam na jih. A babí léto se začalo prát s podzimem.
    Baroko ze kterého mám poslední zápisek bylo lehce kopcovaté a výsledky tragické. Co na tom že mě Honza pochválil ten by mě pochválil i za to že sem zůstal doma :)) (diky Honzo) 🙂
    A po baroku nastala známá neběžecká etapa z kopce. Všude se mluví o tom že už  začal běhat uplně každej. Jenže mě už se nějak nechce (komu by se chtělo když to nejde – teda opět nepočítam Honzu )
    Nezbylo nic jiného než to neřešit a počkat až to přijde. Mezitím jsem oprášil lezecké věci a dokonce 50tku lano které bylo nezbytné na novou stěnu ve Vysočanech. Ted mi zase pro změnu bolí  rameno já si prostě nevyberu :))
    No a když už se občas jdu proběhnout abych uplně neschnil tak moje největší zážitky jsou ted se psi.
    Pes je tvor hravý a od přirody lovec . Také má každý pes nějaké vychování. Musím konstatovat že 95% jak psů tak majitelů jsou v pohodě. Nedavno si ale na mě zasedl jeden ten 5% centni zrzavej smeták. Téměř vzdy když sem na své trase probíhal kolem něj se po mě s hlasitým štěkáním vrhnul a nebýt toho že ho ve vzduch zastavil krátký dosah šnúry tak by mě i možná dostal. Když to bylo asi počtvrté tak řvu po majiteli “držte si ho” Jako odpověď se dovídám že tam nemusím běhat . Tak jsem také vyměnil pár imperativ :))
    Jinak je to spíše usměvné protože jsem zjistil že jsem třeba fuj 🙂
    A včera asi nejlepší hláška “Dneska žádný běžec nebude !” Asi to měl za odměnu,  že si jednou týdně  nějakého běžce může ulovit.
    Takže zatim žiju a pokud mě příště neuloví nejakej smeták tak tu ještě chvily budu :))