Čtvrteční poběháníčko :-)

    0

    V počtu 9+3 přátelé ze “spřátelené běžecké buňky” jsme vyrazili vstříc večerní Praze na tradiční trase Výtoň – Modřanský Biograf. Překvapivě bylo poměrně teplo a světelný smog nám osvětloval tmavé úseky cesty a když ne smog, naše čelovky rozhodně! S viditelností tedy nebyl problém a cesta ubíhala parádně. Zlepšujete se úžasně :-)!!!

    Zastávka v Modřanském biografu měla výborné výsledky (Bernarda):
    – domluvili jsme vánoční večírek – 22.12.2011 (zapište si!) – krátký výběh Výtoň – Braník (sprcha) + přesun…
    – zatím není vybráno kam se přesuneme, což by vzhledem k termínu a našemu počtu bylo dobré domyslet a zamluvit dopředu – popřemýšlejte tedy prosím 🙂
    – ohledně dárků uděláme tajné losování (každý si vylosuje jednoho z nás a tomu připraví/vyrobí/koupí něco drobného 🙂
    – uděláme také Tombolu, jestli budete chtít přihodit něco do Tomboly, bude to vítáno 🙂
    – Sportband pro holky – budeme losovat na vánočním večírku (Barča, Kačenka, Lucka)
    – plány a závody do konce roku: nic moc jsme nevymysleli mimo nápadu udělat společný delší výlet (zřejmě v prosinci některou sobotu o délce 24 km (zvažte tipy na trasu a termíny 🙂 – co takhle hned z kraje – 3. prosince?)
    – plány a závody na příští rok –  zazněla místa (Vídeň, Salzburk, Kypr, Drážďany, Praha, Berlín, Amsterdam, Olomouc, Prygl….) – během příštího týdne dám dohromady termíny a startovní podmínky
    – zamyslete se nad Ctiborovým návrhem založení občanského sdružení (zvažte výhody i nevýhody)

    Tajné losování, finalizace místa vánočního večírku, termínu delšího poběháníčka, založení občanského sdružení – 1. prosince po tréninku v Biografu :-).

    Běhu zdar :-)))