By mě zajímalo vo co se snažim aneb Baroko jen půlka

    0

     Krásná skoro podzimní sobota na kterou jsem se docela  těšil.
    Velké setkání s Běhajícím Stínem na Baroku v Plasích si přece normální smrtelník nemůže nechat ujít a zaběhnout si se Stínem a  dalšími alespoň nějakou kratší trasu je povinností i kdybych měl vypustit duši. Jo kdybych věděl když jsem to plánoval jak blízko jsem byl holé pravdě ani bych tam nejezdil :))

    Ráno nás Pavel naložil a vyrazily jsme směr Plzeň. Navigace byla v super náladě tak každou chvíli hlásila “odbočte vpravo a pak tři kilometry rovně” jenže vlevo i vpravo bylo jen pole tak nakonec  Pavel koukal víc na cedule než na navigaci :))
    Nakonec jsme to naši dojeli až na parkoviště na louce a vyrazili se zaregistrovat.
    Všude spousta známejch.

    Stín je za 3 body Honza a Digi za 5 Leona za 8 bodů já za 10 bodů a Pavel za 15 bodů
    Času bylo dost tak jsme se v klidu v lesní šatně, kde mi uvolnil Stín místo na pařezu, převlékly a pomalu nachystaly na start . Trošku jsem bojoval kolem záchodů protože tohle byla jediná věc která by se pořadatelům dala vytknout ale díky ostatním kladným bodům to dál nebudu rozvádět :)))
    Start 
    Běžíme kolem louky a vracíme se do cíle uff to to bylo krátké paráda :)) No nekončí to běžíme dál a to už nás to směřuje ven a do kopců. Trať se za rovinatou nedala asi počítat ale to nevadí. Myslím že jsem i poctivě trénoval tak se docela těším jak to bude probíhat .
    Ale náznaky už tam byly v noci kdy sem nemohl spát . No uvidíme. 
    Vyklusávám když je to moc do kopce přejdu do rychlé chůze chci si to užít a naplánoval sem si že bude stačit 2:30 +- . Leoně sem nahlásil, že to chci dát pod tři hodiny hold alibista :))
    Občerstvovačky jsou dobře zásobené a docela často. Počasí je super . Okolí je super. Jen já nejak super nejsem a na 15km jsem chcípnul . Nevím proč ale najednou je to čím dál tím horší buď to nejde nebo se mi nechce a občas i obojí. No tak hold 2:40. 
    Nejde to ještě víc :)))
    Ránu pod pás mě dává jedna dorostenka (veteránka tělem i během) strojové tempo a nepřejde do chůze a nepřejde  sotva ji stačím a když ji párkrát předběhnu tak mě pak zase když jdu do kopce dožene. 
    Později se k ní přidává další dorostenka co mě to nandala i na žebráku. Bože co já tady dělám :((
    Začíná mě pálit puchejř z Krkonoš ? Že by další na stejným místě ?? 
    No trápím se trápím.
    Těsně před koncem mě předjíždí vodič na kole a za ním prědbíhá první maratonista uff tempo že bych mu nestačil ani na stovku :)) Asi vypadám blbě protože mě vodič nabízel jonták a říká “počítáš s tím že se obíhá celá louka?” Co ja vidím do cíle a to není cíl ?? 
    No nazdar . Všude lidi . Nasazuju mrtvolné strojové tempo zrak upřený do země a chci jen přežit a oběhnout louku :)) Poslední rovinka no nezrychluji není jak zrychlit 🙂
    Někdo mě plácá po zádech “no vídíš” nevidím  kolik kol ještě ?? aha už nemám čip už je konec vypínám hodinky a čas je pod tři hodiny :)) No tak tohle je nejpomalejši půlka co sem běžel. Padám do trávy užívám si mrtvolného stavu. Kolem mě hafo známejch někdo mě kropí rozprašovačem je mi všechno jedno dejte mi ještě 10 vteřin :)) No konec trapné situace vstávám a musím se dát aspoň trošku dohromady 🙂
    No pro mě rozhodně tenhle nápis neplatil :))
    A pak už jak se říká samá pozitiva Pivo párek a nic  pivo mi ani nechutná něco je špatně :((
    Naštěstí všude okolo spousta známejch ale i tak bych nejradši šel zdechnout někam do křoví :))
    Pak už jsme čekaly na naše hvězdy . Pavel dobíhá a jako správnej ultra je od krve asi někde oral .))
    Nakonec Stín a Honza . Stín se slovy “je to na mě moc rychlý” já si řikám  i krátký :))
    Tak se nám ten den pěkně vydařil. Počasí se vydařilo. Závod byl parádně zorganizován.
    Jen by mě zajímalo co jsem tam vlastně dělal a vo co jsem se snažil ? 
    No nic odpočinu a uvidíme ale tohle byl další hřebíček do mé běžecké rakvičky :))