Březnová Challenge

    0



    Dlouho jsme tu neměli žádnou výzvu, soutěž a společnou akci a je načase to změnit. Čas běží, nebo spíš letí…před chvílí byly Vánoce, řešili jsme cukroví a dárky, v lednu jsme se zabývali opět cukrovím, ale spíše tím, jak se zbavit následků jeho konzumace na našem těle a tradááá na dveře nám klepe březen.

    Březen je fajn měsíc, není ještě jaro, ale zima už je na ústupu a cítíme vždy větší příval energie. Je fajn se na chvíli zastavit a říct si, co chceme stihnout do léta, ať už se to týká změny postavy, natrénování na nějaký konkrétní závod nebo se jen prostě dobře cítit v šortkách a plavkách. Březen je totiž ideální v tom, že je uprostřed a do léta je ještě čas věci změnit, ale je potřeba začít s příchodem březnových dní, jinak se požadovaných cílů nedočkáme. Jako Holky ve Formě vám chceme se začátkem této cesty pomoci a máme pro vás běžeckou výzvu s názvem ‘‘ Stovka v Březnu ‘‘.
    O co vlastně půjde?
    Vaším cílem bude naběhat v březnu 100 km a postovat na Instagram fotky v průběhu měsíce s hashtagy: #stovkavbreznu  #holkyveforme a nezapomeňte nás na fotce označit @holkyveforme. 

    Tuto challenge bychom s vámi rády zakončili o měsíc později 1. dubna společným Aprílovým výběhem na pražské Ladronce a společně tak oslavily naše snažení. 
    Nejlepší fotka z Istragramu vyhraje startovné na závod v rámci seriálu Run Tour 2017 a tři nejlepší kosmetické výrobky od značky Weleda. V rámci Aprílového výběhu vás čekají také soutěže o ceny.


    Váš jediný úkol je začít od 1.března pravidelně běhat, postovat fotky na Instagram s požadovanými hashtagy a hlavně si o užít!
    Jaro je tu, léto je za dveřmi, běžecké sezoná před námi a je na čase se na ní pořádně připravit J!

    Tak co, jdete do toho s námi?