Ani do hospody netrefím :(

    0

    Tak dneska bych už po třetí  mohl psát jak jsem si užil Pražský půlmaraton. Jenže já se  letos rozhodl že jediná taková hromadná pražská akce o které jsem ochoten uvažovat je Nike.
    Takže co s načatou sobotou když všichni zase běží pražskej půlmaraton?
    No jasně někam do lesa. Minulý týden jsem se chystal vyběhnout z Davle ale nevyšlo to protože jsme nakonec jeli na Berounsko.
    Mezi tím se domlouvaj známí, že po půlce jdou do hospody a Honza povídá tak za náma do té hospody doběhni a to je teda slovo do pranice. Toho se chytám a plánuju.
    Nakonec Dostávám  šílenej nápad když to neuběhnu z Davle tak radši vystoupím jinde (mám to asi stejné jako Honza se svými 120 týdně) Času je málo chtěl bych vyrážet něco po 10 té z Pikovic. Po červené na zbraslav je to necelejch 20 a zbytek nejak doklepu :)) Ještě doma znova prohlížím sestup do Vranného neznačenou stezkou (tou co jsme šli na pražské stovce nahoru ale v noci ).
    Začíná to snad jako obvykle nestíhám vlak.  Házim věci do batohu vyrážim , vracim se pro mapu  co kdyby :)) Na pulce cesty na Vršovické nádraží klušu a uvědomuji si že jsem zapomněl mobil super to to dneska začíná :))
    Vrátit se znamená změnit plány nevrátit se znamená že nemám žádné spojení . Nevracím se nejsem žádnej otrok mobilu :))
    Stíhám vlak jede za 4 minuty kupuju listek tak odkládám hulky které držim  v ruce abych mohl zaplatit a už letím až dozadu na 3ti nástupiště. Někde uprostřed  kua mám prázdné ruce  jejda zpátky .)) Hulky nastěstí spadly a ležej pod pokladnou 🙂 UFF
    Dobíhám na nástupiště a zbytečně jsem se honil ještě mám minutu :)) No hezky sem se spotil hned po ránu.
    Vláček se dokodrcá do Pikovic . Jdu se podívat na most na řeku. Zatím je tady pusto a prázdno není sezona   nikde nikdo par chatařů pár turistu a já 🙂
    Trasa co jsem naplanoval vede vlastně stejně jako ta noční šedesátka (teda její začátek) ale opačným směrem aspoň se podívám co všechno jsem v noci neviděl. Cesta na davli vede těsně po břehu podél řeky . Naproti ve srázech nedostupné chaloupky . Já ale vzpomínám na tu uzkou cestu ve sněhu a stromy u vody víc si nepamatuju. Hledám tu nejlepší techniku běhu s hulkami možná mám chvílemi pocit že mi to i jde. Jedinný problém je asfalt ale toho je zatím málo. Hned za Davlí se to začíná zvedat kopec .Klacky se začínají  trošku víc snažit  ruce začínaji trosku víc bolet :)) O běh se moc nepokouším  vím že ten kopec je hoooodně dlouhej :)) Výhoda hůlek je že ale nutí k rychlejší chůzi takže super .
    Zatím to jde (běží) docela dobře. Ale za chvíli musím z červené odbočit doleva a zkusit to někudy mezi těma skalama slézt.
    Nalezam odbočku o které jsem myslel ze jeto ona ta mě pěkně vede na hranu srázu a já koukám kde asi je ta cesta dolu .
    Super tady je nějaká stezička to by mohlo být ono. Hulky dělaj super oporu , svah se drolí pod nohama a začínám se bát že to asi bude blbě . Vydrž prdka vydrž :)) slezl sem asi 50 metru dolu srázem najednou se z boku vyřítila srna div že mě nesrazila uff. No tamhle to možná pokračuje sestupuju dál . No asi sem fakt blbě  tohle je země neznámá . Ještě deset kroku a z opačné strany se mezi kamením zjevuje bachyně (ta je velká jak kráva) s něčim menšim vedle sebe nastěstí  se utíkaji schovat a ja mažu zpátky nahoru :)) po pul kilometru vidim rokli a potok jasan ten musi teci dolu to bude ono 🙂 No malem sem se vracel podruhe ale nakonec sem to srazem a potokem slezl dolu abych zjistil že sem slezl o kilometr dříve než sem měl . (v mapě doma koukám skály bez možnosti sestupu :)) no asi to šlo :)) Začínám to rozbíhat nevyhýbám se ani dalším dvěma kopcům prvni směr zvole a pak dolu do jarovského udolí druhy zase zpátky směr hradiště závist Aspoň nastoupat metry svižnou chuzí když už né běh a rychlost .))
    Sbíhám po žluté dolu a konečně zbraslav . Rovnej asfalt , Balim hulky . Je 14,00 všichni známí už jsou asi v cíly (no jeden ještě nebyl ) až do hospody  kde je to od 15,00 to nestihám to je ještě 15km no nic naplat dám to aspoň do branika kde startovala ta noční šedesatka a mažu na tramvaj.
    Vypínam hodinky na tachometru necelých 27km a šilenej čas 4:20 pěkná expedice :))
    Tramvaj jede jen na palačák tak se nedá nic dělat to se dokluše . Uff 15:15 akademická čtvrthodinka  jsem v hospodě  ale nikde nikdo ?? Asi je něco špatně jsem bez mobilu a bez sil :(( No rezignuji a jdu na metro a domu .
    Ani do hospody netrefim 🙁
    Ale jinak super den.