Amazonky nafotily nový kalendář!

    0
    Radku Vandasovou známe už dlouho. Víme, že je to velká sympaťanda, skvělá trenérka a instruktorka. A ještě ke všemu má srdce na pravém místě. Tedy nejen ona, ale všechny holky, které se kolem ní točí a říkají si Amazonky…Tréninková skupina Amazonek totiž podporuje i ty, kteří se sami hýbat nemohou. 


    Skupina Amazonek oficiálně vznikla před třemi lety v drsné tělocvičně Primmat Gym, kdy se k výjimečným kruhovým tréninkům určeným pro ženy, postupně přidávali i místní fighteři. Když zjistili, že tréninky nejsou žádné „leháro“, začali skupině holek říkat Amazonky. Skupina trénující s Radkou Vandasovou ale existuje již daleko déle, první „Amazonky“ cvičí s Radkou už téměř deset let, nejde však o žádnou uzavřenou skupinu, naopak nové tváře tréninky obohacují. Více na FB Amazons gym (@AmazonsGym).



    I letos chce cvičební skupina Amazonek pomáhat. Nafotila proto již druhý charitativní kalendář, kterým chce podpořit někoho, kdo se bohužel hýbat nemůže. Výtěžek z prodeje bude letos věnován Ondrovi, jenž v pěti měsících onemocněl zánětem mozku a od té doby je nepohyblivý.

    Holky tak navázaly na předloňský úspěch, kdy byl výtěžek z kalendáře v hodnotě 30 tisíc korun rozdělen na pomoc handicapované holčičce Zuzance a psímu útulku. 


    „Amazonky jsou moje parta holek. Cvičíme spolu, bavíme se životem, navzájem se podporujeme, a když můžeme, pomáháme. Proto jsme se i letos rozhodly nafotit charitativní kalendář Amazons Gym 2017 s cílem podpořit někoho, kdo nemá v životě možnost se hýbat tak jako my. Výtěžek věnujeme Ondrovi, kterému tak chceme pomoci k lepšímu životu,“ vysvětluje Radka.

    Všechny prostředky získané prodejem kalendáře Amazonky darují Ondrovi na nákup polohovacího zařízení, které mu zjednoduší každodenní život a péči o něj. Prodej bude zahájen křtem, který proběhne 10. prosince v Praze. Objednávky na kalendář je možné zasílat prostřednictvím facebookového profilu Amazons Gym (@AmazonsGym). Minimální cena kalendáře je 450 korun. 
    Kalendář Amazons Gym 2017 nafotil v dejvickém ateliéru Tomáš Pospíšil. O make-up se postarala vizážistka Gabriela Klapková, vlasový styling zajistila Žaneta Gi.