2 míle s úsměvem Self-Transcendence Race, Praha 6.8.2016

    0

    Sobota 6.8.2016

    V pět deset se mi z postele moc nechce :-(. Touhle dobou už venku ani není tolik světla jako bylo před měsícem… Ale vím, že to bude stát za to :-), takže vstávám a jedééém ;-).

    Ve Stromovce máme sraz s Míšou, která pohlídá Gustíka. Trošku se rozklušu a jde se na to :-). Plánuji se držet Lenky Borovičkové, co minule skončila druhá a zároveň běžela pod třináct minut, což bych si také přála… Nicméně dnešní citát zní jasně:

     “Od nikoho nic neočekávej,
    jen vesele dělej vše pro to,
    abys překonal své vlastní schopnosti.”
     
    – Sri Chinmoy –

     
    A tak nic neočekávám, na nikoho se neohlížím a jen tak si vesele běžím jak umím :-). S radostí. S velkou radostí 😀 a překonávám přitom sama sebe.


    Po pětiměsíční lívancové stagnaci si konečně opět vylepšuji osobní rekord o dalších jedenáct sekund. Vteřinka nad třináct minut mě trošku mrzí. Ve finiši jsem měla rezervy… Tak třeba příště :-).

    Užívám si svojí (naší ;-)) první pražskou lívancovou bednu :-),


    po níž zase následuje ta suprová originální tombola :-). Kdo zhubnul od minulého kola alespoň dvě kila? Kdo nám tady zazpívá s hudebním doprovodem? Kdo v zaměstnání vůbec nekouká do počítače? Kdo si ještě neulovil ani jednoho Pokémona?


    Po jejím skončení jdu vyklusat, Augustýnek mezitím pomůže pořadatelům uklidit kužele a frčíme domů. Koukat na olympiádu :-).


    Krásný to bylo. Ostatně lívancové běhy jsou krásné vždycky :-). Dělají je totiž moc bezva lidi.